sâmbătă, 4 mai 2013

Rollercoaster

Hai ca daca toata saptamana am scris aici ca eroul, azi a venit momentul sa mai ascultam si niste muzica. De azi-noapte tot am in cap piesa asta, dar pe langa ea s-au mai adaugat si altele. Deci incepem cu Leroy Miller - Good Time. O super piesa de vara, care te poate baga in priza sau te poate face sa te relaxezi instantaneu cu gandul la soarele Californiei.



Si daca e rollercoaster, atunci o sa fie ca pe val aici, una moale, una tare. Hai ca e sambata, te relaxezi si tu un pic asa la sfarsit de saptamana, ca dup-aia iar vine greu de saptamana viitoare. Acum va dau una de la BT - Satellite. Un pop trance de cea mai buna calitate germana. Si tot legat de piesa asta am vazut si un comment foarte original: "BT is a ninja with sonic manipulation - he could take the sound of scratching a chalkboard and turn it into euphonic bliss". - Si pe bune, omul asta chiar asta reuseste sa faca.



Si acum, ca sa nu-ti dai drumul de pe val... incearc-o si pe asta: Era - Mother. O piesa destul de meditativa de altfel...



Na bun, acum vine o piesa de la Hank Williams III - Hang On. Asta o sa va scoata un pic din starea de amorteala indusa de celelalte 2 piese. Hai sa vedem cum va place asa:



Si acum o clasica care nu mai are nevoie de alte prezentari decat: The White Stripes - Jolene.



Asa ne apropiem de sfarsit cu Doyle Bramhall II & Smokestac - Green Light Girl. Rock 'N' Roll!



Si asa ca ultima piesa va las cu una rea de tot. Uuuuuuuuu! Awolnation - Burn it Down!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu