miercuri, 3 noiembrie 2010

Heavy Duty la Global Battle Of The Bands 2010!


Tupa Heavy Duty este si ea inscrisa la Global Battle Of The Bands 2010, concurs care isi va desemna castigatorii la sfarsitul lunii acesteia (noiembrie 2010) intr-o finala organizata in Bucuresti.

Castigatorii sunt alesi in functie de numarul voturilor; in concluzie, mai multe persoane inseamna mai multe voturi, iar mai multe voturi inseamna mai multe sanse de calficare.

Link-ul la care putei vota se afla aici: http://concurs.mtv.ro/gbob/index.php?uid=514169

Votul se poate acorda in fiecare zi, doar o data pe zi!

Trupa Heavy Duty multumeste tuturor celor care sutin trupa la Global Battle Of The Bands prin voturile lor!

8 comentarii:

  1. vreau si eu sa fac foto trupei taleeee:) din poza ce ai pus-o pe blog aratati foarte bine pt o trupa de rock. vreau un pictorial :) !

    RăspundețiȘtergere
  2. am auzit că te-ai tuns, trebe să ne vedem!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. @ pipo: ar fi tare,acum nu stiu cand si cum se va intampla asta...

    @ motherfucker alexdiac: tre` tu sa le vezi pe toate

    RăspundețiȘtergere
  4. chiar, unde a fost facuta poza aceea? sau fundalul e facut cu photoshop? cerul e superb. iar voi aratati k o trupa finlandeza de rock... parerea mea! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. staiiiiiiii! acum am vazut linkul de la fotografie. super, dude. :) deci da! sunteti niste modele. ;) de ascultat inca nu v-am ascultat dar zau k de pozat sunteti buni!

    RăspundețiȘtergere
  6. @ pipo: poza la care te referi cred ca este cea de mai sus de la mine de pe blog, iar acea fotografie a fost facuta undeva la fostul depou de locomotive sibiu. fotografiile sunt facute de 2 prieteni de ai nostri (ai linuk-urile lor aici: http://mihaela-v.deviantart.com/

    http://greenxboy.deviantart.com/ )

    pozele nu sunt prelucrate decat in foarte mica parte. iti multumim si eu si trupa daca ne apreciezi atat de mult. de ascultat ne poti asculta aici: http://www.myspace.com/heavydutysibiu si aici:

    http://www.youtube.com/user/heavydutysibiu

    si poate si votezi pentru gbob. si poate evident ne vedem si la un concert. numai bine.
    ps: eu inca citesc la blogul tau ca m-am apucat de ceva vreme de el. o sa te anunt cand termin cu un review ;)

    RăspundețiȘtergere
  7. asa, deci: am ascultat ceva din linkurile ce mi le-ai dat. imi place cum cantati, desi sincer, nu ma omor dupa felul asta de rock. insa cred ca v-as putea asculta un concert intreg. :) doi la mana, imi place cum suna tobele. si eu cant la tobe insa mai am mult de invatat dar stiu sa apreciez ce e de apreciat. deci bravo!!!!!!!!!!

    iar prietenii tai fotografi... lipeste-te de ei cu lipici si nu-i lasa. sunt foarte buni! imi plac. si eu practic fotografia, am avut o expozitie foto personala, vinerea ce a trecut si momentan incerc sa depasesc stadiul de amator pt a putea sa simt ca merit un aparat profesional :)

    concluzie: bravo!!!!!!!!!! pt muzica voastra in general si pt tobe in special!

    RăspundețiȘtergere