sâmbătă, 27 noiembrie 2010

You need to get in touch with your emotions, woman!

Bai, deci nu mai inteleg de ce pula mea toti barbatii din romania (am scris "Romania" cu litera mica intentionat, trag pula in ea tara de cacat) sunt doar dupa pizde proaste care se fut degeaba. Zic degeaba, pentru ca proastele sunt atat de idioate incat se fut cu toti hapciupaliticii care nu le pot aduce nici macar la un orgasm, ca sa nu aducem in discutie orgasmul multiplu, pentru ca majoritatea sufera de ejaculare prematura. Punct. Adica, eu chiar nu inteleg de ce populatia feminina incearca sa se depraveze cand de fapt nu ar trebui si de ce barbatii cer asta. M-am saturat sa vad tot felul de inapti care incearca sa vrajeasca pizde proate dupa 2 pahare de vin, 3 tigari si o bere sau o cola sau pula mea. O.K. Am inteles ca vrei si tu sa nu iti mai faci laba in intimitatea caminului tau sau prin parcuri si trenuri cum i-am mai vazut pe altii, dar totusi, in toate lucrurile cred ca exista o decenta, un nivel sub care nu te poti cobori atunci cand pretinzi a fi om, specie animala evoluata.

Problema mai mare e ca noi barbatii, intr-un fel sau altul, cerem o oarecare depravare in randul femeilor, sa le vedem in haine si machiaje pe care le vedem doar la tarfe, sau imbracaminte indecenta in ideea in care iti vad sutienul de la o posta cu sosete indesate in el, cu sunci care iti ies de pe sub bluze, si lista poate continua; iar femeile fac aceeasi chestie cu noi barbatii: vor par scurt, vor toale de nu stiu ce firme, (ma pis pe voi toti, am papuci si haine de la adidas si nike in valoare de sute de euro dar nu ma mandresc cu asta, dimpotriva, cand vad un oltean prost de la facultate imbracat ca si mine mi se face scarba) si cu fite si cu tot tacamul care intra aici. Probabil cei mai multi dintre voi stiu la ce ma refer si nu are rost sa dau explicatii speciale pentru toti taranii care oricum nu imi urmaresc blogul si pentru care oricum cititul printre randuri nu face parte din optiunile lor creieristice.

Bonus, pentru fraierul din seara asta din crama, fratica, daca te mai aud ca zici ca Hitler a fost un geniu, intr-o convorbire in care te-ai autoinvitat si futi meciul la 3 oameni care stau si se simt bine la o masa, a doua oara iti iei un glont de la mine, mancami-ai toata pula de fraier care are prieteni neo-nati sau cum pula mea va mai numiti voi, ca-pai te killersc si pe tine si pe prietenii tai cum i-a killerit Hitler pe evrei.

Pula mea, treziti-va o data la realitate si nu va mai futeti in cur cand va puteti fute in pizda.

Luati si o piesa, pentru amatorii de Californication se stie...

The Doors - L.A. Woman (Paul Oakenfold Remix)

Asculta mai multe audio diverse


Adios amigos!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu