duminică, 17 martie 2013

15.000 - SatelliteLipsind din sfera in ultima saptamana, azi vin cu ceva mai special pentru voi, un post mai lung probabil pentru lipsa de activitate, respectiv pentru a aniversa numarul 15.000. Printre alte tablete, scandaluri politice, schimbari peste schimbari si cumparaturi, azi la "Album of the Week" avem trupe P.O.D. (Payable on Death) cu probabil cel mai bun album al lor "Satellite" din 2001. Un album care mie mi-a marcat adolescenta, si probabil celor de varsta mea. Un Nu Metal de cea mai buna calitate, presarat cu parti de Rap Metal foarte bune de altfel. Dupa cum ar zice un bun amic de al meu: delicios! Sfarsitul anilor '90 si inceputul anilor 2000 a fost un timp mai mult decat propice pentru asa ceva pentru ca nu degeaba s-au scos atat de multe albume bune de gen in acea perioada, si aici putem mentiona celem mai importante trupe de gen, ordinea este una aleatorie: Linkin Park, Limp Bizkit, Saliva, Papa Roach, System of a Down, si nu in ultimul rand P.O.D., Alien Ant Farm, sau Crazy Town. Unele mai au si astazi activitate, altele mai putin. Fara alte cuvinte iata aici playlist-ul albumului:

1. Set it Off
2. Alive
3. Boom
4. Youth of the Nation
5. Celestial
6. Satellite
7. Ridiculous
8. The Messenjah
9. Guitarras de Amor
10. Anything Right
11. Ghetto
12. Masterpiece Conspiracy
13. Without Jah, Nothin'
14. Thinkin About Forever
15. Portrait

Printre piesele care trebuie neaparat ascultate de pe album se numara: "Alive", "Boom", Youth of the Nation", si "Satellite". Nici nu stiu daca ar mai fi ceva de spus despre acest album pentru este un masterpiece al genului, asa ca va las cu niste imagini si trecem la alte subiecte...ENJOY!
PHOTOGRAPHY - by LAURA!
Si daca nu am apucat sa postez mai des saptamana asta, cu ocazia 15.000 facem un 2 in 1 si mergem mai departe cu cateva fotografii semnate de deja obisnuita prezenta aici pe blog, fotografa noastra, Laura. Datele de contact, daca nu le-ati notat pana acum, le mai aveti o data si o sa le aveti la fiecare post: 0721.207.578
pumnea.laura@yahoo.com
http://www.facebook.com/todoran.laura?fref=ts

In continuare aveti cateva din fotografiile ei:

Enjoy!Aceastea fiind spuse, ciocoflenderilor, va las, si ne vedem maine cu un nou album, proaspat achizitionat ieri; sper sa va placa!

Adios!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu