duminică, 14 aprilie 2013

Aint't life fucking grand?Din lipsa timpului, a netului, si a altor evenimente importante din viata fiecaruia de zi cu zi, ne reintalnim si noi din nou in sfera virtuala dupa aprox 10 zile. S-a ascultat intre timp albumul Muse - The 2nd Law din 2012. Nu dau mai multe detalii despre album. Probabil ca o sa revin cu o recenzie in cateva zile. Probabil. Se pare ca e mai bine pentru siguranta ta personala sa nu mai faci promisiuni, sa nu mai folosesti cuvinte mari atunci cand vrei sa faci ceva si sa fii sincer, deschis si direct. Asta de pe urma inca nu m-a convins 100 % dar analizam... Este incredibil cat de bine pare sa mearga netul cu un simplu stick. Acum probabil o sa spun multe lucruri care nu au legaturi intre ele, dar aici fiind o carte deschisa fara capitole, banuiesc ca v-ati invatat deja. Deci, s-a mai dus un concert Heavy Duty, primul dintr-o serie de 3, asta asa pana la vara. Am intrat si pe ultima suta de metri a studiilor superioare. Momentan sunt inundat de foarte multe sentimente si trec de la o stare la alta mai repede decat poti zice "stare". E duminica, Alonso a castigat azi in China. Ferrari este iar in carti. La vara o sa apara "Expendables 3" cu Wesley Snipes; demential, de-abia astept! Ma incearca atat de multe zilele astea incat nici nu stiu ce sa scriu. Dar vreau, vreau sa scriu. Imi este dor. Imi este dor sa am despre ce scrie, pentru ca subiectele din viata politico-socio-economico-mondena din Romania nu da prea multe subiecte despre care intr-adevar merita sa se scrie cateva cuvinte. Hai sa va pun si niste versuri... ca le-am tot fredonat saptamana asta:

"Come on, beautiful friend
My love can't find no end
Be mine before you leave me again
Leave me again
You know I can't forget:
Tomorrow I'll be dead
Save me before you kill me again
Kill me again"

Va zic numai ca sunt de la Lacrimas Profundere. Piesa, anul si albumul le gasiti voi.

Hai sa va pun sa ascultati si vreo 2 piese inca:Daca tot este totul de-a valma atunci sa fie aici inghesuite, sa va transpuneti, sa va identificati si sa fiti iubiti!Ce sa va mai spun eu voua?

.........................

Protejati-va pe voi, protejati-va mediul in care va duceti vietile; si aici ma refer la tot de la casa in care locuiti, persoanele de langa voi, si tot ce va inconjoara. Daca nu, o sa ajungeti la un moment dat sa va dati seama ca va lipseste un lucru de langa voi. Indiferent de cat de lipsit de importanta este sau nu, o sa aveti nevoie de el. Nu o sa-l aveti si o sa simtiti ca ceva lipseste. Intr-adevar nimeni nu este de neinlocuit, dar va asigur ca o sa simtiti lipsa si o sa va simtiti goi. Este foarte posibil ca acest post sa fie ultimul. Este foarte posibil ca lucrurile sa continue intr-o forma sau alta aici pe poeticjam.blogspot.com asa cum v-am obisnuit si sa invatam impreuna sa ascultam muzica si sa ne bucuram de ce auzim in jurul nostru pentru ca viata este muzica, deci nu alege sa fi surd. Va las cu niste versuri bune, bune de tot. Sa ne revedem cu alte ocazii si sa fie bine. Sa fiti iubiti!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu