luni, 17 octombrie 2011

15/10

E nasol sa vezi ca romanii ii asculta pe tigani in continuare si ca drumurile inca nu s-au reperat de catre cine trebuiau reparate, ca unii nu stiu sa semnalizeze, sa puna frana, si sa isi regleze farurile. E pentru a nu stiu cata oara cand ma urc intr-o masina si ma intreb daca o sa ajung intreg la destinatie. Dar incerc sa vad partea plina a paharului si sa-i observ pe cei care inca sunt decenti.

Sexualitatea e in floare si totusi romanul inca are probleme in a-si exprima parerea intr-o discutie pe teme sexuale. Normal ca se nasc inca copii handicapati, pardon cu dizabilitati mintale, fizice. Netul inca functioneaza si prostia e si ea infloritoare.

Lumea inca se inghesuie in magazine cand sunt reduceri chiar daca dau pe o pereche de blugi 300 de lei si pe inca o camasa 200; chiar daca (cica) produsele sunt reduse, si de fapt in timpul in care nu sunt reduceri preturile sunt exact la fel sau mai mari, omul cumpara doar pentru faptul ca sunt reduceri, nu pentru ca are nevoie. Cei mai misto sunt cei care merg in magazine doar pentru a se etala, nu pentru a cumpara neaparat ceva, si cei care inca nu au invatat sa foloseasca un tester.

Colectia de masinute a mai primit 4 noi membri si anume: Aston Martin DB 9, Ferari 365 GTB, Ford Mustang Shelby GT 500 Convertible 2007, Ferrari 308 GTB; cu un post viitor promit sa revin cu informatii detaliate si imagini.

La targ in Cluj se gasesc chestii faine, si nu neaparat ieftine cat decente si accesibile.

Si acum s-o dam pe muzica: frate bate in tobele alea ca de-aia ai gain pe ele, si cinelele sa stii ca nu suna daca nu dai in ele; cand faci un break, sparge cinelul ala la sfarsit, nu da in fus, ca ai futut tot meciu', si la ce pula mea ti-ai mai luat percutionist in trupa daca tu oricum canti o laba trista pentru femei de 40 de ani +, cand percutionistul ala iti bate mai bine ca tobaru'? Da-l dracu afara pe tobar si punel pe percutionist sa bata. O sa sune mult mai bine. Pe langa asta, vreau sa mi se raspunda o intrebare (fara a ofensa pe nimeni) : de ce pula mea iti place de un libidinos care mai apare si la TV duminica? Va dau un indiciu si apoi ghiciti voi trupa: "Sunt un balcanic". Si inca ceva: nu mai faceti niciodata concerte in locuri de unde nu poti sa scoti o sonorizare decenta (chiar daca ai sculele lu' peste prajit) pentru ca daca incinta nu e buna nu o sa sune niciodata bine.
Azi jucariile cele noi au sunat exceptional si sunt mandru de asta; Sabian B8 Pro Set m-a lasat masca ca niciodata. Multumesc!

Zilele astea o sa vin cu un album; inca nu m-am decis exact care, dar pana atunci va las cu:

Guns'N'Roses - Yesterdays

Asculta mai multe audio diverse

2 comentarii: