marți, 29 martie 2011

I remember you...

Daca ieri criticam niste tipologii umane si viata lor in cadrul spatiului mediesean, astazi postez niste imagini sugestive despre ce inseamna Mediasul si cum arata el din mai multe puncte de vedere. Sper sa iti placa galeria foto pregatita la un shuffle scurt. Asculta si ceva bun intre timp:






























7 comentarii:

  1. ok m-ai facut sa vreau sa vizitez mediasul cand crezi tu ca arata mai bine. cred ca o sa te acompaniez o data cand ai chef sa mergi acasa pentru o zi. mergem dimineata si ne intoarcem ... noaptea probabil :))

    RăspundețiȘtergere
  2. tare sugestiva mai e poza cu arizona

    RăspundețiȘtergere
  3. am fost la medias acum 2 ani, la festivalul medieval. a fost asa frumos. bine, nu am reusit sa vad mare lucru din oras, exceptand centru si un pic de imprejurimi(500m) in jurul centrului=)) dar a fost superb festivalul. partea nasoala e ca ce aveti voi la robinet e otrava, nu apa. :( sau cel putin asa era cand am fost eu acolo. (jumate de bani i-am cheltuit pe apa minerala, plata si suc)
    dar orasul e superb.

    RăspundețiȘtergere
  4. pai apa de la robinet nu o bea nimeni din cate stiu eu cu toate ca cei de la primarie zic ca e buna. nu stiu. eu nu m-am/ma riscat/risc. ma bucur ca ti-a placut orasul. ce parere ai despre oameni? asta e tricky...

    RăspundețiȘtergere
  5. ma, sincer, nu am cunoscut pe nimeni de acolo. chiar imi pare rau ca nu am reusit sa tin legatura cu cineva ca sa am motiv sa ma mai intorc, vb aceea.

    RăspundețiȘtergere
  6. aha, cool. atunci ce sa zic. inante/dupa ce iti misti fizicul prin medias, o sa trag si eu o fuga prin turda ca prea trec de multe ori pe acolo in drumul meu spre cluj sau de la cluj inapoi acasa la sibiu, si fiind singura persoana pe care o cunosc cand trec pe acolo intr-un fel sau altul ma gandesc si la tine. sa mergem sa bem o bere si sa fumam o tigara impreuna, vorba aia, iar ca obiectiv turistic sa mergem sa facem o vizita la salina; zic.

    RăspundețiȘtergere