duminică, 25 martie 2012

iNuke Boom




De la FHM citire:

"Cand eram noi mici, negrii din filme umblau pe strada cu niste casetofoane uriase, din care le curgeau cantari de reggae sau rap, gen muzical care a precedat hip hop-ul de astazi.

Intre timp, negrii din filme si-au luat masini, si ultimul racnet in materie e sa si le "tuneze" cu sisteme audio bune pentru demolari de vibratii. Ce curge din ele nu mai e muzica, ci zgomot. Stim asta pentru ca avem si noi "negrii" nostri, de toate culorile, cu masini "tunate" si muzici la fel de placute urechilor, muri-le-ar basii si bateria! Daca vrei sa ii opresti definitiv, am gasit solutia: un dock de iPod/iPhone. Nu rade, ca e lata. Si groasa. Si lunga. Si adanca. Behringer a scos pe piata o bestie de 10.000 W. Zece mii de wati! Zece! Mii! Uita-te mai bine in poza. Chestia aia mica si colorata e iPod-ul tau. Atat e de mic, prin raport cu dock-ul. Sau atat de mare e dock-ul, in raport cu el. Cat canapeaua, dupa cum il descriu cei de la Behringer.

Toata constructia seamana mai degraba cu un monolit din "Odiseea spatiala 2001", dar orice maimuta s-ar apropia de dihania asta ar naparli brusc atunci cand vei da sonorul la maximum.

Sa revenim la numarul de wati? Nu. O sa-ti spunem greutatea: 317 kg. Pentru ca acolo sta puterea watilor, in kilele de difuzoare. Altfel, ca sa ramanem in zona superlativelor absolute sa pomenim si de pret: 29.999,99 dolari. Cat un SUV compact. Daca povestea e reala, pe iNuke Boom o sa-l gasesti la CES 2012, intr-o editie limitata (cu un numar inca neprecizat de exemplare), asa ca ai putin timp, cat sa te apuci sa stragi bani. Practic, 3 dolari pentru fiecare watt. Baga!"





Niste specificatii:

- 3 iesiri de sistem stereo cu un total de 10.000 de wati
- 2 subwoofere de 18" de bass
- 2 woofere de 12"
- 2 diafragme de titan de 1.75" care sa sparga toate geamurile
- iNuke mode power boost
- controler-u' de volum merge pana la pozitia 11
- componente de calitate si atent finisate pentru a oferi viata lunga sistemului
- conceput si realizat de Behringer Germania

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu