marți, 5 aprilie 2011

"A serial of events followed by another serial of events"

"Primul post pe blogul revistei "HeLL - A".
Hank va uraste pe toti!
Cateva lucruri pe care le-am deprins de prin calatoriile mele prin aceasta nebuneasca trebusoara numita viata:
1. Mai bine o dimineata de stanjeneala decat o noapte de singuratate.
2. Nu voi fi eu pomenit de limba istoricilor dar ii voi da limbi lu` sor`ta.
3. Cand sunt acolo jos, ar fi placut sa vad o umbra de par pubian.
Nu ma refer la o tufa ca prin revistele Playboy de prin `70 sau ceva de genul ala, doar ceva care sa-mi aminteasca ca-i fac cunnilingus unui adult.
Dar cred ca cea mai importanta intrebare e, de ce e orasul ingerilor asa al dracu de hotarat sa-si distruga populatia feminina?"

Evident a mai inceput o saptamana. In stilul deja clasic am luat micul dejun, mi-am baut cafeaua si mi-am fumat tigara. Dar pana aici am trecut prin 3 tentative de accidente rutiere in care masinile a 6 oameni erau sa fie strivite. Am gasit si un loc in care te poti simti ca in Venice (detalii, personal). S-au dus 3 luni, primele 3 luni din acest an si inca nu imi vine sa cred.
69 - nu stiu la ce va ganditi voi cand vedeti aceste doua cifre dar eu zic ca e cel mai rock`n`roll status posibil din orice punct de vedere, iar asta e doar pentru cunoscatori...

Saptamana asta o sa primiti si niste poze aici pe aceasta pagina care fumega in fundal de atatea lucruri. Va las pe voi sa imi ziceti de la ce credeti ca este fumul din fundal... nu stiu de ce dar am impresia ca parerile o sa fie multe...

Daca va intrebati, nu, nu m-am lasat de "toboserit", cum credeau unii; ha fraierilor, nu ati scapat de mine, si nici nu o sa scapati! Si nici anturajul in care am stat in ultimul an nu a fost prost, daca atat de naivi sunt unii sa creada aceste prostii. Dar intr-un fel e mai bine asa. Banuiesc ca nu mai are rost sa scriu cat de imbecili sunt romanii, cred ca toata lumea e plictisita de subiectul asta... Facand doar o paranteza, mentionez ca in toate cele 3 tentative de accidente rutiere mentionate mai sus erau implicate autobuze. Deci aveti grija cum, cu ce, unde si pe unde circulati. Se pare ca celebra curba de la Turda are potential de provocat victime in accidente rutiere.

Saptamana asta, cumva printr-o minune poate o sa ajung sa postez si playlistul pregatit de saptamana trecuta. Ar fi frumos din partea mea, zic, mai ales ca n-ati mai gustat un album de muzica ("Album of the week") de cam multicel. Dar pregatiti-va bine pentru ca am pregatit un album de metal iesit proaspat proaspat acum in 2011. Acestea fiind spuse, nu cred ca mai trebuie adaugate si altele, o sa-mi iau lectia de istorie si ma pun la "Vlad Tepes" (filmul romanesc daca se intreaba cineva, facut in `79 - dupa parerea mea, cel mai bun "documentar" cu privire la cine a fost Vlad Tepes si ce a facut el).

V-as numara sirene, dar de la mine nu se vede oceanul si doar muntii, asa ca noapte buna!

6 comentarii:

  1. 69 :)) simtete berlin. btw interesant citat sa incepi un post :P

    RăspundețiȘtergere
  2. @ deiutza: nu stiu care e treaba faina
    @ demi: raspuns corect, dar numai dintr-un punct de vedere, si ala mic.

    dar inca nu si-a dat nimeni cu parerea despre fumul din fundal

    @ deiutza: daca chiar vrei poti sa le spui tu despre ce este vorba dar eu zic sa mai vedem si ce pareri au altii

    RăspundețiȘtergere
  3. erai la mine cand ai ales fundalul asta!

    RăspundețiȘtergere
  4. asa si, ce, te mandresti cu asta?

    RăspundețiȘtergere