luni, 6 decembrie 2010

Keep smiling fucking dusch!

Ultimul post a fost acum ceva vreme, si asta din cauza ca am fost prea ocupat, mult prea ocupat, cu facultati mintale, servicii pentru cretini si alte distractii de gen. Azi am prins un moment liber; mai mult sau mai putin. Traiasca relativitatea. Sper sa nu adorm in timp ce scriu postul asta, pentru ca simt cum ochii mei o iau la vale, si nu ma uit spre decolteul tau.

Spuneam data trecuta ca nu inteleg femeile care vor sa se "parasuteze" atat de repede, atat de tare, atat de intens, atat de atat... Acum in schimb, nu ca le inteleg, dar observ ca pe langa ele mai exista niste indivizi care traiesc inca in epoca de piatra chiar daca noi teoretic ne aflam in mileniul trei. But nevermind!

M-as apuca sa bag la sentiment dar parca nu pusca. Stau si play-enesc cel mai proaspat album Alter Bridge, "AB III", album care o sa fie prezent si pe urmatorul "Album of the week". Cu putin noroc o sa apara azi sus. Va spun doar ca albumul suna promitator, iar pentru cei care l-au placut pe Myles Kennedy prestand pe albumul lui Slash, o sa le placa si acest album. Skip.

Zilele trecute am observat ca mai exista oameni care inca nu stiu sa citeasca in ciuda faptului ca sunt trecuti de 40 de ani, oameni care fac si "afaceri" cu nuieluse de Mos Nicolae. How cool is that? Faza faina e ca ei vor sa para ca nu e asa, dar sunt atat de idioti incat se dau singuri de gol. Imi plac si italienii care nu stiu sa aleaga un vin, si pizdele proaste care cred ca Angelli e o sampanie buna. 1. Angelli nu e sampanie, 2. Nu e buna, 3. Scuze pentru reclama proasta, 4. Bad publicity is good publicity. Imi plac si cacanarii de pe 9 mai care fura pasta de dinti din cutie dupa care lasa cutia pe raft. Fratica, ai fost genial. Vai de dintii tai ingrijiti daca te prind. Va trebui sa iti faci o programare la dentist in cel mai sigur mod! Imi plac si duduile care cumpara pe datorie in ciuda faptului ca ne aflam in anul 2010 si cartile de credit fara credit. Nu inteleg pe de alta parte cum poti fuma in aceeasi seara 3 tipuri de tigari: Kent Blue, Glamour, si Vogue Lilas; cum am ramas la fel de uimit cand intr-o zi un tip in timp ce isi platea pachetul de tigari ma intreaba: "Auzi, tu esti din Medias?". Deci nu mai am cuvinte. In fine.

Parca astept sa se termine o data toata tevatura asta si tot timpul asta petrecut de-am-pulea. Cica mai tarziu tre` sa merg sa beau o bere. Cool. Zic. Si sa speram ca pauza aceasta din nepostat pe blog a fost cea mai lunga si sa nu se mai repete.

Weekendul viitor, pe 18, te astept la concert Heavy Duty. Bem o bere si mai povestim. Pana atunci te las cu o piesa, si vine si albumul saptamanii:

> My Morning Jacket - Rocket Man


Later

9 comentarii:

  1. las-o in pizda ma-sii si pe aia, ca daca e sa le pun pe toate as avea in fiecare zi ce sa scriu...

    RăspundețiȘtergere
  2. care e poveste cu gagica si cola?????? :D

    RăspundețiȘtergere
  3. intr-o zi am prins-o pe una ca a luat din magazin o sticla de 2,5 litri de cola, m-am dus dupa ea afara, am intrebat-o frumos care-i faza iar femeia mi-a raspuns senina ca sa iau si sticla si banii pe ea ca vine mai tarziu dupa sticla, asta in timp ce vorbea la telefon spunandu-mi ca nu si-a dat seama de ce a facut. dupa maxim 5 minute a venit si si-a luat sticla de cola. cat se poate de sec

    RăspundețiȘtergere
  4. iii..Alter Bridge AB III! Senc iu, nenea, pentru instiintare!

    RăspundețiȘtergere
  5. nu mai da si tu din casa acuma... :p

    RăspundețiȘtergere