duminică, 9 ianuarie 2011

Fraierilor, direct din Cluj pe sistem!!!

Postez din Cluj, ha ha ha!
Am fost si am baut un ceai intr-un loc pe nume "Insomnia". Interesant loc avand in vedere ca totul in barul acela statea stramb, de la usi la tablouri, si nu am inteles de ce. Probabil asa e cool pe aici, pe la "tara". Dar a fost dragut sa interactionez cu lume "noua". Clujul e fain duminica, e mai linistit, trafic si oameni mai putini. Am petrecut ceva timp prin jurul casei cum s-ar spune, putin timp ce-i drept, dar de calitate. Nu am fost nici in Janis si nici in Umbra sau Irish cum mergeam de obicei, dar asa scurt cat a fost a fost bine. Multumesc! Stie ea cine. Promit sa vin si saptamana viitoare si sa ne simtim la fel de bine, daca nu mai bine. Acum trebuie sa plec inapoi in Sibiu, sper sa prind o ocazie faina repede, nu de alta dar dimineata la 8 trebuie sa intru la lucru; asta este, daca a trebuit sa ne bagam in sistem.

Trecand peste cele mentionate mai sus, nu am inteles niciodata de ce toata lumea e atat de innebunita dupa orasul asta si de ce toata lumea se da super inteligento-culta pe aici. Poate sunt eu prost dar nu cred ca cacatul vostru miroase mai frumos ca altul. Dimpotriva. Ar trebui sa miroase mai naspa pentru ca sunteti mai multi. Pula mea. Si nu mai inteleg de ce toata lumea vrea sa fie curata dar sta in cel mai mare jeg posibil. Si nu doar asta.

In fine; trecandu-le pe toate in revista a fost o zi faina pentru ca cel putin incerc sa vad partea plina a paharului, care crede-ma ca a fost. Si iti multumesc!

He he, maine tre` sa iau salarul. Super. O sa merg sa imi mai iau inca un album si o sa ne auzim cat de curand pentru ca fratica incepe nebunia. Vorba unui prieten de-al meu: "Pula, MURIM!"

Adios!

2 comentarii:

  1. Pula ti-ai facut damblauta :D
    si normal ca e stramb totu ma... ce tu mergi drept cand esti beat? :P

    RăspundețiȘtergere
  2. eu cand sunt beat nu sunt sigur ca merg

    RăspundețiȘtergere