miercuri, 19 ianuarie 2011

39 - pentru cunoscatori

Daca fata zice, oricine ar fi ea, zic si eu:

"Concert Heavy Duty, Krepuskul & Necrovile in Sibiu

In seara de 14 ianuarie 2011 trupele Heavy Duty, Krepuskul & Necrovile au sustinut un concert in Sibiu. Metal night-ul s-a tinut in clubul Bohemian Flow, cu sprijinul Necrogore Promotion & Transilvanya Rock Society.


Pentru sibienii participanti, seara a inceput la ora 20:30, cand, plini de energie, baietii de la trupa locala Heavy Duty si-au inceput recitalul. Piesa deja tic –“She Devil”- a fost primita de catre public cu mare incantare. “Angry again” a declansat nebunia, toata lumea fiind cu pletele in miscare. Un mic incident a aparut la cateva minute dupa, cand o coarda de la chitara lui Andrei s-a rupt. Momentul a fost depasit rapid, el a schimbat coarda, si concertul a continuat cu piese precum “Manifest”, “Hunting Ghosts” si “Pull the Plug”.

Atmosfera fiind deja incinsa de Heavy Duty, nu a mai fost nevoie decat de cuvintele ”Buna seara, Sibiu! Noi suntem Krepuskul.” ca sibienii sa se dezlantuie. Trupa a fost in formula noua, cu Andu la voce, Alex Tarocco la tobe , si la chitara nou cooptatul Rusu Marcel.” Human”, “Game over” si “Voice” au fost doar cateva dintre piesele cantate. Un solo de tobe a inceput pe nesimtite, Tarocco facand un show formidabil. Publicul sibian, aflat in numar mare, a cantat alaturi de trupa piesa “Cantareti Bolnavi”. Aceasta a fost de departe highlight-ul serii. Am fost invitati la dans pe ritmuri “latino”, urmate rapid de death metal.

In aplauze si urale, pe scena au urcat mult asteptatii membrii ai Necrovile, din Cluj. In acordurile de inceput ale piesei “Rampage in the Crematorium”, toti cei prezenti s-au apropiat de scena, exaltati. Am fost surprinsa sa vad ca nu putini din public stiau versurile melodiei si cantau alaturi de clujeni. Calin, Ela si Florin au fost intr-o forma foarte buna, insa cu totii au recunoscut ca au avut ceva emotii caci nu stiau daca Sibiul va “imbratisa” muzica lor. Caldura sufocanta din Bohemian Flow nu a reprezentat un obstacol pentru sibienii care s-au simtit foarte bine pe piesele “Intestinal Feast” sau “Extreme Meal Dismemberment”. Ultimele piese din recitalul Necrovile, “Fresh Gutted Fuck” , “A Nauseam Chronicle” sunt noi, membrii trupei anuntand ca acestea se vor afla pe materialul ce spera sa iasa cat mai curand.

Acestea fiind spuse, seara de vineri, 14 ianuarie, a fost memorabila. Sibiul ii mai asteapta atat pe cei de la Krepuskul, cat si pe cei de la Necrovile.

Stay metal, shake your blood!"

P.S.: Astept cu nerabdare 40, iar daca are cineva poze sau inregistrari de orice gen de la concert sa ma anunte!

Un comentariu:

  1. fain review :) si eu vreau poze si chestii btw
    la 40 promit ca ma imbat :))

    RăspundețiȘtergere