miercuri, 15 decembrie 2010

I 1969 - feeling Moody

Sambata mi-am cumparat si eu din proprii bani castigati cinstit primul disc in original Led Zeppelin. Stiu. Cam tarziu, dar mai bine mai tarziu decat niciodata. Discul este reprezentat de primul album Led Zeppelin, si anume "Led Zeppelin I", disc aparut original in 12 ianuarie 1969. Evident eu am cumparat o varianta remasterizata digital de catre Jimmy Page in 1994. As fi vrut eu vinilul, dar e mai mult decat bun si acesta. Aveam si pana acum albumele dar in varianta de mp3. Acum in sfarsit am vazut cu adevarat cum suna un album de muzica de la ma-sa din U.K. Un album exceptional de altfel, cu multe critici bune de ambele parti ale oceanului. 44 de minute de muzica numai buna, de rock`n`roll pur in adevaratul stil al sfarsitului de ani `60 si inceput de ani `70. Astept cu nerabdare urmatorul album care probabil va fi "Led Zeppelin II". Pana atunci:

Led Zeppelin - Good Times Bad Times


Led Zeppelin - Babe I'm Gonna Leave You


Led Zeppelin - You Shook Me


Led Zeppelin - Dazed and Confused


Led Zeppelin - Your time is gonna come


Urmatoarea piesa nu am gasit-o numai singura si o sa mai ascultati si "White Summer" a lui Jimmy Page. De altfel ambele piese sunt tari rau de tot.

Led Zeppelin - White Summer-Black Mountain Side


Led Zeppelin - Communication Breakdown


Led Zeppelin - I can't quit you baby


led zeppelin - HOW MANY MORE TIMES

Cam asta ar fi albumul. Mie unul mi se pare genial si nu stiam pe care sa il aleg dintre primele 4 albume Led Zeppelin. Daca il mai asculti si cu un pahar de bautura buna si cu o tigara in varf de mana o sa-ti placa poate si mai mult.
Am amanat albumul Alter Bridge pentru ca saptamana asta nu a fost AB III pe feeling, dar fara nici o grija, o sa vina si el cat de curand. Nu se termina anul acesta fara un ultim album de calitate de ascultat.

Si acum sa o dam pe perverse...

Stau intr-o banca undeva intr-o sala, cu 5 pizde in jur si ascult niste "colinde" mai mult sau mai putin intr-un stil mai mult sau mai putin comunist. Ma fut in cel care face poze obsesiv. Iar mi-o futut ochii. Toata lumea este super concentrata la niste idioti care incearca sa interpreteze niste cantece cunoscute si arhicunoscute de mai toata lumea. Nu stiu de unde feeling-ul asta atat de "de sarbatori". Ma fut. Am chef sa aud mai bine niste coaie, sau macar sa imi aprind o tigara. Iti dai seama ca nu imi vine sa cred ca faceam si eu din astea acum 2 ani... Holy mother of all Gods!

Toate fetele palide din facultate sunt aici, sau cel putin majoritatea. Oamenii inteligenti, ca Horea, nu si-au expus creierele la asa ceva, ceea ce o sa ii faca bine. Dupa cum vezi, stau aici ca idiotu` si ma fac ca ascult. Pula mea. Macar mai postez ceva aici. Macar un pahar de vin sa ne fi dat si noua purligarii astia. Nu ca nu sunt credincios, nu ca as fi, dar momentele astea incep sa ma lase tot mai rece. Macar poate fac impresie buna, iar cu asta ma mai scot. Fii atent ca acum recita asta: "Romane!". Cool. Intr-adevar am ramas cu cocalarii & manelele & co. Ca asa e pizdos acum. Vorba aia: "imi bag pula in lume si ti-o fac cadou". Ma duc sa beau ceva si sa fumez o tigara ca nu mai pot.

Merry fucking Christmas and a Happy New fucking Year!

Adios amigos!

Pink Floyd - Have a Cigar





7 comentarii:

  1. corect. vezi ca stii. oricum, te astept la o sesiune de ascultari cand ai vreme...

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu te-a omorât, deci te-a făcut mai puternic:)) (by the way, chiar făceai şi tu "de-astea"?:)))

    Anyway, felicitări pentru achiziţie, chiar e un cadou bestial! (maică-mea a avut grijă să le învăţ toate albumele pe derost..dar nu-mi pare rău) Sărbătoarea adevărată o să fie când o să ajungi la celebrul Led Zepp IV din '71;)

    RăspundețiȘtergere
  3. pula mea, ce sa-i faci, a trebuit de voie de nevoie, mai mult sau mai putin...

    iar adevarata sarbatoare incepe de abia la "phisical graffiti" si se termina apoteotic la "the song remains the same". primele 4 sunt doar unul mai bun decat celalalt, dar "phisical graffiti" e singurul disc dublu din discografie, iar "the song remains the same" e cel mai bun live ever led zeppelin; zic

    RăspundețiȘtergere
  4. sound waves flow, your mind goes blind,
    smoke plus music starts the fight.
    running, running, running slow,
    in your mind... the dream shall grow

    RăspundețiȘtergere