joi, 22 iulie 2010

Rockstar life (dawn of a new day never looked as good as this - part 2)

In primul rand bine te-am regasit dupa mai bine de o saptamana, timp in care eram undeva pe plaja in Vama Veche intr-o stare continua de... sus in stratosfera.

Pana una alta da drumu la piesa asta (The 69 Eyes - Feel Berlin) sau daca chiar ai chef de intrat in alte stari poti alege un Aerosmith de cea mai buna calitate (Sweet Emotion); asta chiar daca ai putea la fel de bine sa visezi la un Rockstar a celor de la Nickelback.

...deci, cine nu vrea sa se trezeasca dimineata pe un fundal frumos, cu o felatie de cea mai buna calitate, de la cea mai tare tipa care a fost la concert aseara? Peste toate astea aprinde-ti o tigara, cred ca un joint ar fi prea tare momentan, bea-ti linistit cafeaua. Nu conteaza daca e devreme sau tarziu. Sigur e tarziu pentru ca azi-noapte ai fost cel care a inchis barul... Dar nu conteaza. Roaga fata sa-ti pregateasca micul dejun. Sunt mai mult ca sigur ca o sa ii faca placere, si tie la fel.
Baga in tine ca un spart. Iti permiti. Oricum mai tarziu o sa mergi la sala si o sa dai totul jos.
Dupa ca ai mancat gratarul pregatit cu atata dragoste de fata si dupa ce ai savurat un pahar de vin, rosu evident, iti mai poti aprinde o tigara. O sa o savurezi, timp in care te poti pune la un film usor dar meditativ sau cu tenta melancolica. Iti recomand The Guitar, sau Almost Famous. In felul acesta poti descoperi foarte fain ideea titlului de mai sus.
Cred.
Dupa acest moment de trezire prelungit iti poti incepe ziua intr-un mod cat mai placut. Poti alege acest playlist pentru asta, playlist la care i-as da numele de riding high:

> Alter Bridge - Shed My Skin
> The Cure - Burn
> The 69 Eyes - Feel Berlin
> Slash - Nothing To say
> Bullet For My Valentine - Hand Of Blood
> Robbie Williams - Bodies
> Cold - No one
> Blue October - Say it
> Amy McDonald - Let`s Start A Band
> No Vacancy - Heal Me, I`m Heartsick
> Tantric - Live Your Life
> The calling - Things Don`t Always Turn Out That Way

Oricum nu prea ai cine stie ce de facut. La lucru nu trebuie sa mergi. Eventual poti pune mana pe instrument putin si sa te crezi ciumeg. Iar mai tarziu ar trebui sa mergi la sala. Sa bei un ceai de sunatoare. Poate mai scoti kilele de alcool bagate aseara in tine.

Trezeste-te in pizda matii!!!

Baga o felie cu pateu, nu te mai simti boem degeaba ca nu esti!!!
Cu toate ca Chirila a avut dreptate cand a zis ca nu are chef azi si in plus de asta cred ca cu toti ne intrebam daca e oare cineva care sa ne poata da asa ceva macar de ziua noastra.

Enjoy the shitty life or what is best of it.

Later.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu