duminică, 20 februarie 2011

Comunicat important pentru natiune!

In ultmima perioada ma incearca prea multe sentimente ca sa mai pot fi coerent; sunt prea multe la mijloc; prea multi oameni cu prea multe sentimente de expus, prea multe zambete si urlete. Saptamana asta a fost intr-adevar una dusa in stratosfera sau asa cum zice o vorba din popor, "in pula cu satelitu`". Azi e sambata, de fapt e duminica, de fapt e doar o zi ca orice alta zi, dar se presupune ca aceasta din urma incheie o saptamana, un ciclu, dar nu stiu de ce am vagul sentiment ca nu e asa... Sunt atat de sec in momentul asta ca nu stiu nici macar ce piesa sa iti recomand pentru acest moment. Ar merge o Verita Saga, ca tot am fost la concert la Praetor, dar ma tem ca Staind curge inca destul de bine in momentul asta, chiar daca e aproape 7 dimineata.

Momentan populatia este in aer...

Dar o alta chestie care pe mine continua sa ma nelamureasca este aceea a femeii din ziua de azi. Mie imi plac femeile, probabil ca si la orice barbat, (unii o sa fie exclusi de aici, dar asta e fix problema lor), dar nu inteleg de ce pula mea continua sa se prostitueze in asa mod, si nu vorbesc numai din punct de vedere fizic, cu toate ca nu stiu exact care taler al balantei ar fi mai greu.
Ideea e ca am observat niste comportamente nu neaparat ciudate dar totusi, dupa parerea mea unele sunt deplasate total. Adica pula mea, de ce dracu sa te futi in cur si sa zica ma-ta ca esti virgina indoctrinata cand tu ti cont de ce zice biserica, dar in cur te futi unde e taboo. Iar asta reprezinta un aspect, plus ca exemplele pot continua, la fel cum si crestinismul este bazat pe taboo, si anume incestul! Acuma nu mai am ce sa mai zic daca persoanele sexului frumos de azi
nu vad altceva decat bani, pula, masina, casa, etc, etc, etc... Si mai zici ca nu e buna dragostea...

Vreau sa nu mai vad femei prostituandu-se, iar pe final... numai pentru cunoscatori




2 comentarii:

  1. O Verita Saga merge oricând. Cât despre progeniturile Evei, comportamentele de gen sunt încurajate de unii (bolnavi), şi condamnate de prea puţini. Aş minţi dacă aş spune că nu vreau o situaţie materială bună, dar n-aş putea niciodată să stau lângă cineva doar pentru asta. Oi greşi eu..

    RăspundețiȘtergere
  2. tot la vorba mea se ajunge, una e sa supravietuiesti... alta sa traiesti...

    RăspundețiȘtergere