luni, 7 februarie 2011

Ce faci, zana?

De ceva vreme mi se intampla niste lucruri saptamanal si sunt bune... Inca nu reusesc sa-mi revin din programul decalat de acum mai bine de un an de zile, ceea ce nu e bine deloc. Si tin sa mentionez ca am incercat toate variantele si posibilatile naturale posibile si imposibile. E drept ca la pastile nu am apelat inca si nici nu vreau sa apelez pentru ca sunt un naturalist convins, nu degeaba sunt la Ecologie si Protectia Mediului si altele de nementionat aici.

In alta ordine de idei va astept si la Cluj pe 5 martie care aveti chef de rupt plete in 15 si de omorat ficati, stomace si alti plamani. Daca nu, ce sa zic sper sa ne auzim cat mai curand si pe la Sibiu, sau oriunde altundeva unde mai rupe Heavy Duty jugu`!

Ove tine sa va anunte ca pentru moment a iesit din sistem si e fericit; a apucat sa doarma, sa se odihneasca dar inca nu a scapat de tot de sistem si nici de facultati mintale. Mai are de asteptat inca cateva luni dupa care crede ca o sa-si ia lumea in cap. Poate chiar pleaca prin tari mai prietenoase. Dar asta nu stie inca.

Sistemul nu a reusit sa il omoare pe Ove, dupa principiul: ce nu te omoara te face mai puternic. "You don`t need to bother..." suna foarte bine in momentul de fata si crede ca se afla intr-o perioada a vietii sale in care i se cam rupe pula. Scuzati expresia dar cand intrati pe blog va apare o atentionare care va anunta despre continutul blogului. Inca are feeling de mers departe de aici si de a nu se uita in spate cand face anumite lucruri. Nu stie daca va scapa de asta pentru ca asa a fost in majoritatea timpului vietii si crede el ca asa e cel mai bine.

Acum ca sa o dam pe altele as zice iar ca m-am saturat de pizde proaste de aranbi (pentru cunoscatori doar) care se dau la tine dar care spun ca au prieten. In aceeasi ordine de idei nu inteleg treaba asta. Adica nu stiu, pentru mine lucrurile stau foarte simplu la capitolul acesta, si nu numai, dar se pare ca unii/unele chiar vor sa se complice ca sa nu stiu ce...
Sticlele de Grolsch incep sa se adune, iar Demian va avea sa puna bulion in ele dupa ce se coc rosiile la vara. Cica ar avea el pe acasa un ingredient magic, dar mai multe despre asta nu va spun pentru ca nici eu nu stiu despre ce e vorba. Si daca tot suntem la capitolul Demian, cica piramida creste, incet dar sigur, intr-o forma sau alta, vezi deplasarile Cluj-Sibiu-Cluj/Sibiu-Cluj-Sibiu.

Daca cineva se intreba de ce nu am mai postat de aprox 2 saptamani e din cauza sistemului. Sistemul nu m-a lasat nici sa ma cac macar in propria buda, sa ma spal pe dinti in propia baie, si exemplele de gen pot continua. Noroc ca nu transpir atat de repede si pot face si un dus la mai multe zile nu in fiecare zi. Dar aceasta etapa a trecut oarecum, iar Ove are mai mult timp sa se concentreze asupra facultatilor mintale, nu ca ar vrea, dar cica trebuie. De ce trebuie probabil nu o sa aflam niciodata.

Nu are rost sa fac rezumatul ultimelor 3 luni de zile petrecute in sistem, nu de alta dar nu vad pe cine ar interesa sau chestii de genul asta. Tot ce va pot spune e ca romanii au ramas tot prosti, parvenitii sunt tot parveniti, iar avarii tot avari.

Intr-o ordine de idei bine cunoscuta, azi este luni si dupa atata pauza parca simt nevoia de ceva muzica din nou. Acestea fiind spuse, trecem la albumul saptamanii.
Daca data trecuta am prezentat un album semnat Led Zeppelin si alte doua Queen, de data asta trecem la ceva mai nou, de mai mare actualitate, o trupa care a mai fost prezenta in posturile mele, o trupa care acum un an jumate a scos un album bun, pe care l-am luat din prima zi a aparitiei lui si pe care evident, vi-l recomand.
Trupa se numeste Muse si nu stiu daca este cazul sa mai dau detalii despre asta. Va spun doar atat. Muse au fost votati in nenumarate randuri ca fiind trupa live a momentului, iar momentul asta se pare ca se lungeste pe zi ce trece. As fi vrut si eu la Best`Fest cand au fost dar poate mai vin. Iar albumul in cauza se numeste "The Resistance" si este datat 2009.

Acum s-o dam cu piesele inainte:

Uprising


Resistance


Undisclosed Desires


United States of Eurasia


Guiding Light


Unnatural Selection


MK Ultra


I Belong To You Mon Coeur S'ouvre


Exogenesis: Symphony Pt I: Overture


Exogenesis Symphony part II (Cross Pollination)


Exogenesis: Symphony Part 3 (Redemption)


Acesta fiind track listing-ul albumului, mai am doua vorbe sa va mai spun dupa care puteti face ce vreti voi: albumul Muse vine dupa albumele Queen ca o legatura de stil. Daca stati sa ascultati putin albumul si sa rumegati putin la el o sa gasiti niste asemanari de stil intre cele 2 compozitii muzicale. Si chiar daca albumul o da inspre classic mai pe sfarsit, el aduce de fapt o nota cat se poate de progresiva stilului alternative deja consacrat. "Undisclosed desires" este una din preferatele mele de pe acest album, dar cea mai buna piesa mi se pare "MK Ultra" daca cineva se intreaba. Piesele si respectiv albumul nu ajung la nivelul celorlalte din trecut si aici amintim "Bliss", "Plug In Baby", sau "Time Is Running Out", dar sunt cat se poate de bune si single-urile si albumul. Acestea fiind spuse, auditie placute si pana la o noua reintalnire in blogosfera, acest spatiu virtual care ne ocupa toate libertatile , aveti grija de voi, si vorba Deiutzei: "Nu fa nimic din ce n-as face eu".

V-am pupat!


2 comentarii:

  1. na ma multam fain de piese, bine ai revenit in lumea somerilor si bulionu ala o sa fie mortal in loc de sos de pizza pe blat :P numa tinetiva bine :))

    RăspundețiȘtergere
  2. corect corect, numai ca nu o sa iau somaj. he he. auditie placuta iti doresc

    RăspundețiȘtergere